Mogelijkheden


Fijn schuurwerk is een strakke afwerking met een fijne korrel, zodat er een beetje structuur ontstaat. Het schuurwerk is hierdoor zeer geschikt om zelf te schilderen.


Glad pleisterwerk is een gladde, strakke afwerking met een moderne uitstraling. Glad pleisterwerk leent zich er prima voor om afgewerkt te worden met gespoten texwerk.


Sierpleister is een extra harde en grove afwerking in verschillende structuren; zoals Spachtelputz en microstuc. Deze zijn beiden verkrijgbaar in verschillende korreldiktes en in elke gewenste kleur.


Lijstwerk is een verzamelnaam voor decoratieve afwerkingen tegen het plafond of wand. Denk bijvoorbeeld aan een platte plint tegen het plafond, een holle hoek en een perklijst of kooflijst.


Betonlook is het afwerken van een wand zodat deze van beton lijkt. Er ontstaat hierdoor geen egale kleur, wat een stoere, natuurlijke uitstraling geeft. Betonlook is ook geschikt voor natte ruimtes, zoals de badkamer en toilet.


Buitenstucwerk is een cementgebonden afwerking voor buitengevels. Het kan ook in combinatie met gevelisolatie toegepast worden..

.